keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Training Team

TRAINING TEAM - pienryhmävalmennus

Oletko joskus ajatellut, että liikunta saisi olla hauskaa? Oletko miettinyt kuinka haluaisit kokeilla erilaisia liikuntamuotoja? Haluaisitko löytää juuri sinua motivoivan liikuntamuodon ja kokea uusia asioita, jopa oman mukavuusalueesi ulkopuolelta? Starttiryhmä auttaa sinua liikunnan aloittamisessa tutustumalla eri lajeihin ja lajitekniikkaan sekä ylipäänsä kuntoilun perusteisiin perehdyttämällä.

Vai haluaisitko sinä apua painonhallinnassa? Haluaisitko oppia terveemmät elämäntavat? Olisiko sinusta ihana oppia nauttimaan liikunnasta sekä oppia kokoamaan lautasellesi herkullinen, mutta samalla terveellinen ateria? Painonhallintaryhmässä pääset opettelemaan terveellisen ravinnon merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin skä tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin.

Training Team on motivoivaa, tuloksekasta ja oppimiseen tähtäävää hyvinvointivalmennusta, jossa sinä olet keskipiste. Valmennus tapahtuu pienryhmissä, jotka kootaan samaan tavoitteeseen tähtäävistä henkilöistä. Trainerin kannustuksen lisäksi myös muut ryhmäläiset ovat tukenasi.

 
Startti 12 tapaamista (kesto 4 kk).
Painonhallinta 24 tapaamista (kesto 8 kk).


Ryhmiä ohjaavat aina yhtä pirteät Laura, Mira, Lilli sekä kuvasta puuttuva Katja.

Seuraavat ryhmät alkavat:
ti 18.2.2014 klo 8.15 painonhallinta Mira
ke 5.2.2014 klo 17.15 painonhallinta Mira
to 13.2.2014 klo 18 startti Katja
ti 18.2.2014 klo 17.45 painonhallinta Mira

Ryhmissä on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Lisätietoja laura.weckman@clubhuuma.fi p. 044 709 2828.
Ole rohkeasti yhteydessä, jos pienryhmävalmennus jäi yhtään kaihertamaan mieltäsi tai sinulle heräsi jotain kysyttävää asian tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti