keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Huolto40

Eilen Huuman Piccolo-saliin asteli hieman epävarman oloisia asiakkaita. Alkamassa oli uutuustunti Huolto40. Kyseisellä tunnilla ei ole mitään tekemistä 40-kriisin kanssa, vaan kyseessä on 40 minuutin mittainen kehonhuolti tunti. :)Tunti alkoi lämmittävillä ja avaavilla liikkeillä, mitkä ovat saaneet vaikutteita joogasta.Tämän jälkeen päästiin itse asiaan ja varsinaiseen kehonhuolto-osioon, mikä tehtiin rullaillen FoamRollerilla. Kipupisteitä tuntui jokaiselta tunnilla olijalta löytyvän jostakin kohtaa kehoa, mutta toiset kohdat tuntuivat puolestaan helpommilta rullailtavilta.

40 minuuttia kului todella nopeasti, jopa hieman liiankin nopeasti ja tunnin jälkeen olo oli mukavan rentoutunut ja rauhallinen. Kyseinen tunti löytyy Huuman lukkarista tiistaisin klo. 19.10, keskiviikkoisin klo.16.30 (5.3.2014 alkaen) sekä torstaisin 9.50. Suotittelemme lämpimästi kaikille, myös miehille! ;)

Jos FoamRoller on sinulle täysin tuntematon kapistus tai kaipaat mielenvirkistystä asian tiimoilta, suosittelen katsomaan tämän pienen videon:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti