keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kuusi viikkoa haastetta takana!

Kuutisen viikkoa sitten Huumalle asteli kuusi hyvin päättäväistä ja valinnasta onnellista henkilöä! Huuman kuntoiluhaaste oli aivan alkumetreillä ja tavoitteita aseteltiin. Kuuteen viikkoon on mahtunut VALTAVA määrä asioita; on Hypoxia, treeniä Personal Trainerin kanssa, ruokavaliota, ryhmätreeniä, mentaalista puolta jne. Matka on ollut mieletön ja kaikki kuusi valittua ovat painaneet kaiken aikaa kuin höyryveturit! Takapakkeja on jossain kohtaa osalle tullut, mutta niistäkin on ylitse päästy kunnon sisukkaalla asenteella!

Viime viikolla näitä haastelaisia sitten hemmoteltiin uuden ja muuttuneen ulkonäön vuoksi. Torstai-iltana ryhmän naisväki pääsi Kotkan Vilaan Privat Shopping-iltaan, josta päälle valikoitui asuja Huuman The Partyihin!


Hymy oli herkässä kun tälläiseen hemmotteluun pääsi. Ja toki myös siksi, että useampaankin otteeseen sovituskopeista kuului: "Mie mahdun jo TÄMÄN kokoisiin vaatteisiin!" Eli muutosta on tapahtuniut... :D


Lisää Vila:n illasta voitte käydä lukemassa kunkin naisen omasta blogista:

MIA:
http://runmia.blogspot.fi/

CARITA:
http://tahdollevoimaa.blogspot.fi/

PÄIVI:
http://kunnonevaat.blogspot.fi/

ANU:
http://eraanakauniinaaamuna.blogspot.fi/

Ja kaikille muilleki Huuman jäsenille Vila tarjoaa -10% ostoksista, kunhan muistatte vilauttaa kassalla Huuman korttianne. Tämä ryhmä ja Huuman väki suosittelee lämpimästi käyntiä Vilassa hankkimassa The Bileisiin juhlavaatetta!

Perjantaiaamuna puolestaan haasteryhmän miesväki suunnisti kohti Kotkan DressMannia. Miehet olivat kovasti sitä mieltä, että he sovittavat yhdet vaatteet ja ne sitten lähtevät matkaan mukaan. MUTTA, kuinkas kävikään! Kun miehet pääsivät vaatteiden sovittelun makuun, ei siitä meinannut loppua tulla!

Hymy oli myös miehillä herkässä kun he vetivät entisestään pienempiä vaatteita niskaan!
Loppujen lopuksi ryhmän miehetkin saatiin vaatetettua juhlia varten ja liikkeestä astui ulos kaksi hyvin maireasti hymyilevää miestä. Miesten tunnelmista voitte lukea heidän blogeistaan:

JARI:
http://jarkkatreenaa.blogspot.fi/

VEIKKO:
http://runveikkorun.blogspot.fi/

Loppuun haluaisin vielä muistuttaa kaikkia, että tämän haasteen voittaja (vaikka kaikki heistä ovat jo nyt voittajia) julkaistaan ensi lauantaina 15.3.2014 pidettävissä The Bileissä! Lippuja bileisiin saa vielä hankittua Huuman vastaanotosta hintaan 25e/lippu. Ja haastelaisista omaa suosikkianne pääsette äänestämään tästä: http://www.clubhuuma.fi/survey/aanesta-haasteen-kuningatarta-kuningasta?id=505524

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti