keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Huuman kuntoiluhaaste starttaa!

Ihan ensimmäiseksi haluamme kiittää kaikkia mukaan hakeneita henkilöitä. Hakemuksien määrä yllätti erittäin positiivisesti meidät Huumalaiset ja tiiviin ja tiukan harkinnan jälkeen päädyimme kuuteen henkilöön. Mikäli SINÄ hait mukaan, mutta onni ei tällä kertaa suosinut, niin ethän menetä toivoasi. Kaikkien mukaan hakeneiden kesken arvotaan vielä mm. Personal Trainer- tapaamisia, eli pitäkäähän puhelimet edelleen kuuloetäisyydellä.

Mutta tässä he nyt ovat! Huuman kuntoiluhaasteeseen valitut henkilöt:


CARITA
Carita on kamppaillut painonsa kanssa oikeastaan koko elämänsä ajan ja on tällä hetkellä mukana FitFarmin Superdietissä. Häneltä ei puutu tietoa siitä, kuinka tulisi treenata tai syödä, mutta tahdonvoimaa häneltä puuttuu. Hän haluaa ammattilaistiimin tuekseen hyviin treeneihin ja kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. "Kantapään kautta se kyykkykin tehdään".



VEIKKO
Veikko täyttää tänä vuonna pyöreät 50 vuotta ja haluaa olla hyvänä esimerkkinä siitä kuinka tässä iässä on vielä mahdollista olla hyvässä kunnossa. Veikko on positiivinen ja puhelias mies, joka ei arkaile kovaa treenaamista. Hän omaa vankan liikuntataustan ja haluaisi saada itsensä jälleen parempaan kuntoon.



JARI
Jari sanoo itseään perinteiseksi jojo-laihduttajaksi. Vuoden 2012 syksyllä hän aloitti Atkins-dieetin, jonka avulla karisi 50kg painoa. Tämän jälkeen nämä kilot ovat pysyneet poissa, mutta hän haluaisi vielä pudottaa painoaan sekä saada "mahan veke". Jarin tavoitteena olisi myös saada selkä parempaan kuntoon liikunnan ja painonpudotuksen avulla.



MIA
Mia on 32-vuotias kahden lapsen kotiäiti. Hän on rehti ja rehellinen niin sanoissaan kuin tekemisissään. Mia haluaa olla motivoivana esimerkkinä muille samassa elämäntilanteessa oleville siitä, kuinka "jääkaapilla ravaava, taikinavatsainen kotiäiti voi muuttua". Mian tämän vuoden tavoite on juosta puolimaraton.



PÄIVI
Päivi haluaa tänä vuonna "enemmän iloja ja vähemmän kiloja". Hän ei ole pitkään aikaan harrastanut kunnolla ja pitkäjänteisesti liikuntaa, mutta haluaa tähän nyt muutosta. Hänestä on myös tänä vuonna tulossa isoäiti ja hän haluaa jaksaa telmiä lastenlasten kanssa vielä monen monta vuotta. Päivi haluaa myös näyttää kuinka vielä viisikymppisenä on mahdollista saada itsensä kuntoon.



ANU
Anu nauttii maksimisykkeistä ja kymmenen kilometrin juoksulenkeistä. Hän haluaa kiinteytyä ja saada näkyviä tuloksia, sillä treeni on alkanut kulkemaan samaa rataa kerta toisensa jälkeen. Anu haluaa saada lisää varmuutta omaan treenaamiseensa ja ylittää omia rajojaan. Anulta löytyy aimo annos tahtoa sekä itsekuria.

Tässä he siis ovat ja heidän matkaansa kohti uudempaa ja ehompaa minää tullaan seuraamaan tiiviisti seuraavat kuusi viikkoa.
Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti