keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Huuma kiittää TeemuaHuuman vahvuudessa vuodesta 2012 mukana ollut Personal trainer Teemu Valtonen on ottamassa elämälleen uutta suuntaa ja tulee elokuussa jatkaamaan uusien haasteiden parissa KooKoon organisaatiossa, joten halusimme hyvästellä hänet hänen arvonsa mukaisesti.


Teemu on ollut meille tärkeä ja ammattitaitoinen työtoveri. Kuvaus, johon törmäsin toistuvasti kysyesssäni kollegoilta miten he Teemua luonnehtisivat, oli avuliaisuus. Hän jakaa mielellään tietotaitoaan ja tarjoaa apuaan aina tarvittaessa. Asiakkaat kertoivat samoista ominaisuuksista ja kehuivat häntä asiantuntevaksi ja rauhalliseksi traineriksi. Hän on tunnollinen, osaa neuvoa ja nauttii silmin nähden työstään.


Nyt Teemu on kuitenkin päättänyt selkeyttää omaa kalenteriaan ja ottanut vastaan kokopäiväisen työn kouvolalaisen jääkiekkojoukkue KooKoon organisaatiossa. Hän on toiminut joukkueen osa-aikaisena hierojana jo vuodesta 2011, mutta nyt liigaan noustessa entinen Mestisjoukkue tarjoaa tätä toimea kokopäiväisenä. Liigaan nouseminen tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä uralla. Joukkueen näkyvyys tietenkin lisääntyy ja mm. pelimatkat pitenevät.


Useamman vuoden kahta työtä tehneenä ja kahden paikkakunnan välillä seilattuaan, Teemu haluaa rauhoittaa hektistä arkeaan ja keskittyä yhteen työhön voidakseen antaa sille kaikkensa. Teemu on aikanaan hankkinut hierojan koulutuksen Tampereen Urheiluhierojakoulusta jo ennenkuin liikunta-ala laajemmin alkoi kiinnostaa. Hierojakoulu toimi tähän kimmokeena, sillä se motivoi kehittymään ja kiinnostus urheilupuoleen heräsi laajemminkin. Sittemmin Teemu on kouluttautunut Personal traineriksi FAF:n kansainvälisellä linjalla ja jatkokouluttautunut mm. FMS:ään (Functional Movement System), joka on maailmalla ammattiurheilijoidenkin suosiossa.


Huumaan kolme vuotta sitten saapuessaan Teemu oli ollut valtion leivissä jo yli kymmenen vuotta ja kaipasi vaihtelua. Hän osasi itse hakeutua Huumaan uusi työ mielessään, sillä oli treenaillut klubilla jo noin vuoden ajan ja tunsi mm. Veskun (Vesa Kaukiainen) entisenä liikunnanopettajanaan. Lisäksi Huuma oli näkyvä kuntokeskus Kotkan kokoisessa kaupungissa. Teemu ajatteli salin olevan turvallinen taustaorganisaatio vastavalmistuneelle Personal trainerille verrattuna yksityisyrittäjyyden haasteisiin. Teemu suositteleekin Huumaa työnantajana ehdottomasti niin aloittelevalle Personal trainerille kuin kokeneemmallekin. Huuma tarjosi Teemulle myös Fustra-koulutuksen hänen aloitettuaan työt. Hyvin nopeasti Teemu huomasi, että talossa on myös ylenemismahdollisuuksia ja hän otti vastaan koordinaattorin tehtävän jo muutaman kuukauden kuluttua ensimmäisestä pestistään. Viime syksynä työ KooKoon organisaatiossa alkoi kuitenkin ottamaan enemmän Teemun aikaa ja hän luopui lopulta koordinaattorin tehtävistä ajanpuutteen vuoksi.


Teemu kertoo Huuman ilmapiirin sopivan työntekijälle, joka on iloinen ja avoin sekä valmis ottamaan kontaktia asiakkaisiin. Itse hän mielestäni täyttää nämä kriteerit helposti! Teemu lupaa olla jollakin tapaa mukana Huuman kuvioissa jatkossakin ja varoittelee, ettei hänestä kokonaan eroon päästä. Teemun asenteesta ja suhtautumisesta Huumaan työnantajana kertonee sekin, että Teemu osallistui viimeisinä työpäivinään myös Huuman 'kasvojenkohotusremonttiin' - Meripäiväviikonloppuna.


Toivotamme Teemulla onnea ja menestystä uusilla urilla! Tiedät mistä meidät löytää. ;)

(c)Jenni Kruuti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti