perjantai 5. helmikuuta 2016

Lisää poweria taustajoukkoihimme

Asiakaskuntamme on varmasti huomannut muutoksia Huuman vastaanotossa tammikuun aikana. Henkilökunnan osittaisen vaihtumisen lisäksi myös tuotevalikoimamme on muuttunut melkoisesti. Tästä saamme kiittää tuoretta voimaa taustajoukoissamme. Uuden tuotevalikoimamme takana on yrittäjäpariskunta Heli ja Ville Ahvenainen, jotka ovat tuttuja mm. Bodystock-myymälän tiskin takaa. Nykyään Ahvenaiset toimivat siis myös Hyvinvointikeskus Huuman uusina yrittäjinä, aikaisempien yrittäjien lisäksi. Niinpä ajattelimme, että on aika esitellä tämä tehokaksikko.

Ville 'Better Body' Ahvenainen
Pariskunnalla on vankka kokemus yrittäjyydestä ja tällä hetkellä he ovat mukana useammassakin projektissa. Uusimpana saavutuksena on juuri tällä viikolla avattu ja heti valtavan suosion saavuttanut Jussin Jättikirppis aivan Huuman naapurissa. Seuraavana virstanpylväänä odottaa Kouvolassa tuota pikaa avattava megakuntosali Power Gym Kouvola. Kotkassa pariskunta on jo hankkinut kokemusta kuntosalimaailmasta Power Gym Huuman yrittäjinä. Kaikkia näitä yrityksiä yhdistää myös Huuman oma toimitusjohtaja Mikko Paavola.
Ahvenaisilla on ollut yhteistyötä Huuman kanssa jo pitkään ja kuntokeskuksemme omistajat ovat heille tuttua porukkaa. Yhteistyö tiivistyi jo viime vuonna Power Gym Huuman myötä. Tuolloin, entisen Huuma Expressin (ent. FitErgo) uudistuessa Power Gym Huumaksi, yrittäjät huomasivat yhteistyön pelaavaan erinomaisesti. Näin ollen tuolla tiellä haluttiin jatkaa ja tiivistää kumppanuutta entisestään. Heli ja Ville ottivat uuden haasteen vastaan heti Huuma Power Gymin valmistuttua ja liittyivät ‘pääkallopaikan’ energiseen jengiin. He toivovat tuovansa Huumalle mukanaan raikkaita tuulia, uusia ideoita ja näkemyksiä, jotka heijastuvat positiivisena niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.
Vastaanotossamme sijaitsevan myymälän ja kahvilan kannalta hienointa yhteistyössä on se erikoistieto, jota tällä fitness-alan moniosaajapariskunnalla on esimerkiksi lisäravinteiden osalta antaa meille. Tuotevalikoimamme on nyt sellainen, josta Ville tietää juuri meidän asiakkaidemme saavan täyden hyödyn irti. Kahvilan puolelta (tai kuten me sitä nyt kutsumme: baarista) saa nyt tilattua treenijuomat joka tilanteeseen. Tarjolla on ennen treeniä nautittava ‘laturi’, harjoituksen aikana hörpittävä treenijuoma sekä treenistä palautumiseen kulautettavat proteiinijuomat. Me vastaanotossa olemme ainakin aivan innoissamme uusista tuotteista - ja iloksemme olemme huomanneet myös asiakkaidemme ottaneen ne hyvin vastaan. Pieni yleiskatsaus tarjontaamme ei varmasti kuitenkaan olisi pahitteeksi. Näistä julkaisen toisen postauksen mahdollisimman pian!


Veistoksellinen Heli Ahvenainen
Huumalla tarjottava tuotevalikoima pohjautuu nyt samaan erikoiskattaukseen, joka on myynnissä Bodystockin myymälässä Kotkansaarella. Hinnat ovat identtiset ja monia tuotteita ei ole meidän ja Bodystockin lisäksi saatavilla mistään lähialueen putiikeista saati marketeista.  Ahvenaisten pyörittämä Bodystock on erikoismyymälä, joka keskittyy lisäravinteiden ja upeiden treenivaatteiden sekä treenaamisessa tarvittavien lisätarvikkeiden myyntiin. Suomen ensimmäinen Bodystock-myymälä avattiin Kotkassa vuonna 2014. Tämän jälkeen Ahvenaiset ovat perustaneet pop up- myymälöitä mm. Kouvolaan ja Lappeenrantaan. Nykyisellään heillä pyörii myös supersuosittu nettikauppa. Bodystock syntyi, kun pariskunta rupesi pohtimaan miten ison osan ajasta työ ihmiseltä itseasiassa vie ja että tästä syystä olisi työkseen tehtävä jotain, josta todella nauttii. Yhteinen fitness-harrastus siivitti perustamaan fitness-alaan keskittyvän erikoismyymälän, joka paikkakunnalta puuttui.


Huuman arjessa Ahvenaiset tulevat jatkossa näkymään varmasti eniten kuntosalin puolella - niin treenaamassa kuin ohjaamassakin. He ovat molemmat Fitfarmin Certified Personal Trainereita, joilla on vuosien kokemus sekä painonhallintaan että lihasmassaansa kasvattamaan pyrkivien asiakkaiden kanssa. He tulevat jatkossa mahdollisesti myös pitämään Huumalla luentoja niin ravinnosta kuin treenaamisestakin. Olemme innoissamme yhteisestä huumaavasta tulevaisuudestamme ja toivotamme pariskunnan lämmöllä tiimiimme!  
Ville baarimestarina Huuman tiskin takana - shake it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti