torstai 17. joulukuuta 2015

Onnistumisen iloa ja viiden tähden huumalaisia

Säännöllisellä liikunnalla on kiistatta terveysvaikutuksia. Tämän on ilokseen huomannut myös asiakkaamme Mika Espo, joka käy ahkerasti ja monipuolisesti Huuman ryhmäliikuntatunneilla. Annetaan hänen nyt kertoa meille oma tarinansa.

“Olen ollut nyt Huuman asiakkaana noin kaksi ja puoli vuotta. Kuntoilun aloittamista ryyditti aika vaikeat alaselkäkivut, jotka olivat vaarantaa nykyisen työni hoitamisen.

Säännöllisten jumppien avulla sain vähitellen selkävaivat hallintaan ja nykyään ne ovatkin lähestulkoon kokonaan poissa tai ainakin hyvin hallittavissa. Lisäksi juuri tuoreen lääkärintarkastuksen yhteydessä  tehdyn rasitus-EKG:n tulokset oli erittäin lupaavat!

Tutkimuksen suorittaneen kardiologin lausunto: "Tulosten mukaan olet 28% paremmassa kunnossa kuin ikäisesi keskimäärin ja en muista nähneeni vastaavan hyvää suoritusta ennen!".

Tämä on tietysti tulos säännöllisestä harjoittelusta, jota ikääntyvä keho yhä enemmissä määrin tarvitsee. Käyn viikottain Huuman jumpissa (spinning, BodyPump, CXW ja jooga) keskimäärin neljä kertaa.

Suosittelen lämpimästi kaikille vastaavaa liikuntaa - se on ainakin itselleni antanut paljon!”

Mikan liikuntakattaus vaikuttaa erittäin monipuoliselta, sillä se sisältää niin hapenottokykyä parantavaa sykeharjoittelua (spinning) kuin voimaa kehittävää lihaskuntoharjoitustakin (BP ja CXW) - kehonhuoltoa unohtamatta (jooga)! Motivaatio jatkaa harrastuksen parissa kasvaa varmasti upeiden tulosten seurauksena. Keep up the good work, Mika!

Muistathan, että tällä viikolla on käynnistetty Viiden tähden huumalainen- haaste, jonka kanssa sinullakin on oiva mahdollisuus kokeilla erilaisia ryhmäliikuntatunteja - ja löytää niistä oma suosikkisi! Ehdit mukaan vielä mainiosti, sillä haaste jatkuu keväälle - aina Huuman synttäreiden kynnykselle - 14.3.2016 asti. Viiden tähden huumalaiset palkitaankin VIP-lipulla Huuman legendaarisiin synttärijuhliin, jotka järjestetään lauantaina 19.3.2016. Ansaitset tähden aina viiden eri lajin suorittamisesta. Jokaisesta välietapista, eli viidestä suorituksesta, sinut palkitaan tuotepalkinnolla. Julisteet toisen kerroksemme käytävällä ovat täyttyneet nopeaa tahtia ja lisää haetaan painosta par’aikaa, jotta kaikki halukkaat pääsevät ottamaan osaa tähän haasteeseen. Tämä on hetkesi kokeilla koko Huuman ryhmäliikuntakattaus läpi. Lajeja voit kerätä useamman vaikka jo saman päivän aikana. Myös kuntosalikäynti mielletään hyväksytyksi lajiksi - mutta vain kerran; jokainen kuitattava laji on oltava eri. ;)
Nautitaan siis joulusta, mutta ei unohdeta liikunnan tuomaa iloa ja hyvää oloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti