torstai 13. marraskuuta 2014

Kuukauden onnistuja!

Tässä kuussa haluamme jakaa teidän kanssa yhden äärettömän hienon onnistumistarinan teidän treenaajien joukosta. Kyseinen henkilö on saavuttanut omat tavoitteensa erityisen hyvin omalla pitkäjänteisyydellään sekä periksiantamattomuudellaan. Myös ajattelu treenaamista kohtaan on muuttunut. Tässä teille Kirsikan tarina!"Fustran avulla eroon krempoista ja jumituksista 

Olen koko aikuisikäni ollut epäsäännöllisen säännöllinen liikkuja: hyötyliikuntaa, erilaisia jumppia ja kuntosaliharjoittelua. Liikuntaharrastus on usein keskeytynyt ja jäänyt tauolle erilaisista krempoista johtuen: polvi- ja olkapääkipuilua, niska-hartiaseudun, alaselän ja lonkan jumeja ja kipuiluja, sekä iskiastyyppistä hermosärkyä. Vuosien mittaan, aina jonkin paikan ollessa kipeä liikeradat sekä liikkuminen rajoittuivat pikkuhiljaa. Syksyllä 2013 oikean jalan jalkapohja kipeytyi niin pahoin, etten voinut käydä kävelylenkeillä, muusta liikunnasta puhumattakaan. Vaiva diagnosoitiin kantakalvontulehdukseksi. Talvella 2014 reväytin lisäksi pienen olkavarren lihaksen. Keväällä 2014 kantakalvo kipuili edelleen, eikä olkavarren revähdys  tuntunut kuntoutuvan millään konsteilla. Alaselkä ja niska-hartiaseutu kipuilivat liikkumattomuuttaan ja varoessani kipeää kantakalvoa ärsyyntyi lonkka. Hain ongelmavyyhteen epätoivoisesti apua eri tahoilta, onnistumatta. Aloin olla jo lähes epätoivoinen kaikkien kremppojeni kanssa. Liikkumattomuus alkoi vaikuttaa korvien välissä sekä vaa’alla.

Kesällä 2014 muistin tv-ohjelman kuntouttavasta Fustra-harjoittelusta ja ilokseni sain selville Huumassa olevan tarjolla Fustra-tunteja! Otin yhteyttä ja kesäkuun lopulla tapasin Fustra Personal Trainer Mira Saarenmaan. Keskustelimme ongelmistani ja siitä, miten voisin hyötyä Fustrasta. Innostuin, mutta hinta kauhistutti. Kesäloman jälkeen päätin kuitenkin panostaa omaan hyvinvointiini ja aloitimme treenit Miran kanssa. Tämä on paras päätös, mitä olen kuntoilumielessä tehnyt.Fustraharjoittelu on opettanut minua kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin. Tiedostan nyt, missä asennossa olen ja liikun. En enää treenaa kokovartalojäykkänä vaan osaan myös treenatessa rentouttaa osan kropasta ja kohdentaa harjoittelun oikeisiin lihaksiin. Näin vältyn turhilta lihasjumeilta. Tunnistan lisäksi fyysiset ongelmakohtani ja osaan hakea oikeat asennot ja liikeradat. Kehotietoisuus ja -hallinta ovat kasvaneet huikeasti. Se on auttanut ymmärtämään, miksi aiemmin kärsin jatkuvista kivuista ja krempoista. En hallinnut treeniasentoja, monet liikeradat olivat vääriä ja aiheuttivat enemmän haittaa kuin hyötyä, erityisesti nivelille. Lisäksi koko kroppani oli väärässä asennossa lantiosta lähtien ja takareidet sekä pohkeet äärimmäisen kireät, mikä aiheutti ongelmia selkään, lonkkiin ja jalkoihin. Kolme kuukautta Fustraa on nyt takana ja kunnonrakennusprojektini on vasta alkutekijöissään, mutta fiilis on mahtava! Istumatyö ei enää jumita niska-hartiaseutua, nukun hyvin ja on ihanaa pystyä liikkumaan ilman jatkuvia kiputiloja ja jumituksia. Fustraharjoittelu todellakin täytti odotukseni!Erityiskiitokset onnistumisestani Miralle! Hän jaksoi ymmärtäväisesti, kärsivällisesti, osaavasti ja positiivisella asenteella ohjata minua eteenpäin auttaen voittamaan itseni ja asenteellisen suhtautumiseni treenaamiseen ja myös kipuun. Olen nyt päässyt tietyn kynnyksen yli ja tunnen oman kroppani paremmin kuin koskaan. Nyt uskallan ja voin pitkästä aikaa harrastaa kunnon hikiliikuntaa ja treenata nousujohteisesti! Ihan mahtavaa!"


Mikäli tämä asiakkaan tarina sai sinun mielenkiintosi heräämään niin ota ihmeessä yhteyttä meihin päin ja katsotaan yhdessä minkälaisiin tavoitteisiin juuri sinun kanssa päästään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti