keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Me inspiroitiin itsemme hyvinvointivalmentajiksi!

ja nyt haluamme inspiroida sinut voimaan hyvin :)
By Maikku, Marianne & Tea


Hyvinvointi puhuttaa meitä tänä päivänä paljon. Monet elävät kiireen, stressin ja epävarmuuden kanssa joka usein väsyttää sekä henkisesti että fyysisesti. Hyvinvoiva ja liikkuva ihminen on energinen sekä nauttii elämästä oman itsensä kanssa! Tässä me haluamme auttaa sinua :)
Me Huuman asiakasneuvoja –tiimi kouluttauduimme Trainer4you:n kautta Hyvinvointivalmentajiksi. Me autamme asiakkaita Huumalla nyt hyvinvoinnin kokonaiskuvan sekä fyysisen hyvinvoinnin osatekijöiden – harjoittelun, levon ja ravitsemuksen – avulla. Hyvinvointivalmennus kuuluu mukaan myös Huuman uuteen Huuma Play – kuntoilijan starttivalmennukseen. Hyvinvointivalmentajan tapaaminen (30 min arvo 39 €) sisältyy Huuman asiakkaan kanta-asiakkuuteen kerran vuodessa.
Mitä se hyvinvointivalmennus sitten oikein on? Aluksi kartoitamme yhdessä lähtötilanteesi, asetamme omat henkilökohtaiset tavoitteesi sekä laadimme suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Tavoitteenamme on siis antaa sinulle mahdollisimman hyvät eväät kuntoiluun ja kuntoilijan elämään.  Hyvinvointivalmennuksen paikka on erityisesti silloin kun tunnet että tarvitsisit potkun takapuolelle, tsemppiä treeniin tai vanha tuttu treeni alkaa maistua sahanpuruilta.
ps. Maikun todistus ei ole väärennös, hän on vain vanhempaa vuosimallia :)
Kilauta, laita sähköpostia tai tule reippaasti nykäisemään hihasta niin varataan sinulle aika hyvinvointivalmennukseen.
Maikku Vahvanen
Asiakkuuspäällikkö, Hyvinvointivalmentaja
044 048 8663
maikku.vahvanen@clubhuuma.fi
Tea Valtonen
Asiakasneuvoja, Hyvinvointivalmentaja, Ravintovalmentaja
044 048 8640
tea.valtonen@clubhuuma.fi
Marianne Laukkanen
Asiakasneuvoja, Hyvinvointivalmentaja
044 774 9900
marianne.laukkanen@clubhuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti